Επιστροφές & Αλλαγές

Πολιτική Επιστροφών του Outrun.gr

Συνοπτικά:

Επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος γίνεται εφόσον

  • Δεν έχει μεσολαβήσει διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και έχει ταμπελάκι ή/και το κουτί
  • το προϊόν συνοδεύεται από το εγγραφο συναλλαγής (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ)


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ έχει την δυνατότητα να μην την αποδεχτεί.

Για την  επιστροφή – αλλαγή προιοντος, θα πρέπει: να αποστείλετε το προϊόν στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή χωρίς φθορές και χωρίς να έχει αφαιρεθεί η συσκευασία του προϊόντος, οι ταμπέλες και τα αξεσουάρ που το συνόδευαν . Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε, δηλαδή Speedex.

Μεταφορικά έξοδα επιστροφών αλλαγών

 Οι επιστροφές – αλλαγές ΕΝΤΟΣ Ελλάδος γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε (Speedex) και πάντα με χρέωση του Outrun.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση του Outrun, δεν θα παραλαμβάνονται.

Οι επιστροφές – αλλαγές ΕΚΤΟΣ Ελλάδος γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά εκείνον. 

Επιστροφές:

  • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του Outrun, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του Outrun, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 5€.
     

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα
Αλλαγές:

Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση 5€ για κάθε νέα αποστολή.

Εξαιρέσεις:

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται τα παρακάτω προϊόντα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου

  • Εσώρουχα
  • Κάλτσες
TOP

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

RECENTLY VIEWED 0