Επιστροφές & Αλλαγές

Πολιτική Επιστροφών του Outrun.gr

Συνοπτικά:

Επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος γίνεται εφόσον

  • Δεν έχει μεσολαβήσει διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και έχει ταμπελάκι ή/και το κουτί
  • το προϊόν συνοδεύεται από το εγγραφο συναλλαγής (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ)


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ έχει την δυνατότητα να μην την αποδεχτεί.

Για την  επιστροφή – αλλαγή προιοντος, θα πρέπει: να αποστείλετε το προϊόν στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή χωρίς φθορές και χωρίς να έχει αφαιρεθεί η συσκευασία του προϊόντος, οι ταμπέλες και τα αξεσουάρ που το συνόδευαν . Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε, δηλαδή Speedex.

Μεταφορικά έξοδα επιστροφών αλλαγών

 Οι επιστροφές – αλλαγές ΕΝΤΟΣ Ελλάδος γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε (Speedex) και πάντα με χρέωση του Outrun.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση του Outrun, δεν θα παραλαμβάνονται.

Οι επιστροφές – αλλαγές ΕΚΤΟΣ Ελλάδος γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά εκείνον. 

Επιστροφές:

  • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος τουOutrun, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα τουOutrun, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 5€.
     

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα
Αλλαγές:

Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση 5€ για κάθε νέα αποστολή.

Εξαιρέσεις:

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται τα παρακάτω προϊόντα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου

  • Εσώρουχα
  • Κάλτσες
ACCOUNT
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΣΥΝΔΕΣΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Επαναφορα Κωδικου

Έχασες τον κωδικό σου? Πληκτρολόγησε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σου. Θα λάβεις έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.

TOP
Arrow

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

RECENTLY VIEWED 2