Σχετικά με εμάς

Η ιστορία και οι στόχοι μας

To Outrun είναι ένα εξειδικευμένο δρομικό κατάστημα που ξεκίνησε σαν ιδέα στο  Sportland στην πλατεία Νέας Σμύρνης πριν το 2010 και υλοποιήθηκε τον Οκτώβρη του 2013 στην μαρίνα Φλοίσβου.

Η ιδέα ενός δρομικού καταστήματος δεν είχε όνομα όσο ήταν στα σκαριά, είχε πολλούς προβληματισμούς σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των παπουτσιών και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους δρομείς να τα  επιλέξουν.

Το «δρομικό κατάστημα» απέκτησε το όνομα  «Outrun» ένα όνομα που μας ενθουσίασε και έδωσε ψυχή στην ιδέα μας. Μέσα από αυτό γεννήθηκαν νέες λέξεις και έννοιες. Ο #Outrunner ήταν πια αυτός που ξεπερνούσε τα όριά του το #Outrunning ο τρόπος ζωής μας και το #dontjustrun….#outrun έγινε το moto μας.

Βασικός στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κάθε έναν που περπατάει ή τρέχει σε οποιοδήποτε τερέν, ανεξάρτητα από το επίπεδό ή την ηλικία του . Όπλο μας η ανάλυση κίνησης Currex Motion quest  μια διαδικασία που μας βοηθάει να δημιουργήσουμε το δρομικό σας προφίλ το οποίο χρησιμοποιούμε μαζί με την βαθιά γνώση των δρομικών παπουτσιών, για να σας προτείνουμε ασφαλείς επιλογές . Ακούμε με προσοχή τις εντυπώσεις και τα σχόλια και προσπαθούμε να μπούμε στα « παπούτσια» σας.

Η συλλογή μας είναι πάντα πλήρης σε παπούτσια  στίβου, δρόμου και βουνού, σε ρούχα, εξοπλισμό και διατροφικά  προϊόντα, κι εμείς , η ομάδα του Outrun πάντα εδώ για εσάς … τους αθλητές , τους αθλούμενους, τους δρομείς, τους περιπατητές και τους λάτρεις του αθλητικού στυλ με προϊόντα  υψηλής ποιότητας , συλλεκτικά ή και περιορισμένης διάθεσης για άνδρες , γυναίκες και παιδιά.

Οι «elite» αθλητές της ομάδας μας είναι εκείνοι που πρώτοι δοκιμάζουν τα νέα προϊόντα και μας δίνουν feedback έτσι ώστε να έχουμε άποψη λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία τους…

Είμαστε #Οutrunners  …  προσπαθούμε πάντα να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι. .. #dontjustrun… #Outrun

TOP

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

RECENTLY VIEWED 0